Reparatii si reconditionare Turbina pentru orice autoturism BMW, Audi, VW, Mercedes

Reconditionare turbine pentru orice tip de autovehicule, cum ar fii: Volksvagen, Audi, Skoda, BMW, Opel, Renault, Seat, Hyundai, Mercedes. Reparatie-turbina.ro va ofera servicii de reconditionare turbine auto la cele mai inalte standarde cu garantie pentru orice tip de autovehicul pe care il detineti. Procesul nostru de recondi╚Ťionare a turbosuflantelor cuprinde o diagnoz─â de cea mai bun─â calitate, folosind cele mai moderne ╚Öi eficiente echipamente disponibile pe piata din Romania. Reconditionarea turbocompresorului v─â va restabili puterea autovehiculului ╚Öi va ├«mbun─ât─â╚Ťi economia de combustibil. De la diagnoza p├ón─â la efectuarea in totalitate a reconditionarii turbosuflantei, echipa noastr─â de consiliere este disponibil─â pentru a v─â consulta cu privire la orice chestiune pe care dori╚Ťi s─â o discuta╚Ťi cu privire la componentele si serviciile noastre.

Reparatie-turbina.ro

Reparam orice turbina pentru autocamioane

Reconditionare turbine autocamioane. Reconditionam turbosuflante pentru orice modele de camioan. Toate turbosuflantele reconditionate de catre noi beneficiaza de garantie si sunt testare in vederea functionalitatii. O repara╚Ťie a turbosuflantei const─â ├«n g─âsirea componentului turbo deteriorat ╚Öi schimbarea acestuia, este cel mai pu╚Ťin costisitor mod de a repara turbina autocamionului. O turbosuflanta recondi╚Ťionata consta in demontarea turbocompresorul complet, inspectarea si analizarea tuturor componentelor sale suplimentare pentru depistarea si gasirea deteriorarii, iar apoi verificate dimensional, p─âr╚Ťile uzate ale turbinei care sunt uzate sunt scoase din uz ╚Öi ├«nlocuite cu piese noi de schimb turbo. Un turbocompresor recondi╚Ťionat nu trebuie niciodata s─â fie reconditionat cu rulmen╚Ťi sau piese folosite. Dupa repararea in totalitate a turbosuflantei poate fi efectuat─â calibrarea si echilibrarea turbomotorului, rezult├ónd recondi╚Ťionarea turbocompresorului.

Reparatie-turbina.ro

Curatarea si repararea turbinelor utilajelor agricole

Reconditionam, curatam si reparam componentele turbinelor pentru utilajeagricole. Oferim servicii de reparare/reconditionare/diagnosticare trubine utilaje grele. Oferim pachete complete de repara╚Ťii ╚Öi reconditionari pentru toate tipurile de turbine si anume : repozi╚Ťionarea rotoarelor de turbin─â ╚Öi a lamelor de ghidare a lamelor, indep─ârtarea ├«ndoirii/rectificarea de rulare a tuturor tipurilor de rotoare, inlocuirea turbinei, compresorului, BFP, CEP, ventilatoarelor FD ╚Öi ID ╚Öi a pompelor rotoare, arbori ╚Öi rotoare ╚Öi arborele de etan╚Öare, testarea complet─â a diagnostic─ârii electrice a rotoarelor. Toate aceste operatiuni sunt efectuate de catre echipa noastra de specialisti calificati, oferinduva cele mai bune servicii si garantia ca repararea/reconditionarea turbinei a fost efectuata.

Reparatie-turbina.ro

Echilibrare turbosuflante

Echilibrarea turbinei se realizeaza cu o masina de echilibrare dinamica a componentelor, prin eliminarea surplusului de material din roata de turbina. Utiliz├ónd tehnici de diagnostic aprofundate, tehnicienii no╚Ötri din domeniu sunt capabili s─â determine cauza vibra╚Ťiilor ├«n c├óteva ore. Dezechilibrul ├«n componentele rotative este cauzat de deplasarea liniei centrale a masei de pe axa rotorului printr-o excentricitate ├«n distribu╚Ťia masei rotorului. Echilibrarea este corectarea acestui fenomen prin eliminarea sau ad─âugarea de mas─â c─âtre component─â pentru a compensa eroarea central─â. ├Än termeni practici, echilibrarea "este procesul de ├«ncercare de a ├«mbun─ât─â╚Ťi distribu╚Ťia ├«n mas─â a unui corp astfel ├«nc├ót acesta s─â se roteasc─â ├«n rulmen╚Ťi f─âr─â for╚Ťe centrifuge dezechilibrate

Reparatie-turbina.ro

Diagnoza turbosuflanta

Prin diagnoza turbinei se identifica defectiunile componentelor turbosuflantei cat si codurile de eroare emise de ECU astfel se indentifica orice defect aparut la autovehicul prin citirea codurilor de eroare, dar si prin indentificarea directa a pieselor defectuoase. Odata cu defectionarea turbosuflantei motorului autovehiculului dumneavoastra de cele mai multe ori cauza acesteia are un lant de alte defectiuni si interventii necorespunzatoare. Pentru remedierea imediata si repararea acestor defectiuni suntem la dipozitia Dvs. cu solutii rapide.

Reparatie-turbina.ro

Expertiza tehnica a turbocompresorului

Putem spune ca principala cauza a defectionari unei turbine este data de uzura ce isi face aparitia dupa un anumit numar de kilometri rulati. Exista totusi anumiti factori ce pot infuenta in mod negativ durata de functionare a turbosuflantei, grabind defectarea acesteia. Compania noastra este specializat─â ├«n recondi╚Ťionarea profesional─â a turbocompresoarelor pentru autoturisme, camioane, utilaje agricole si grele dar ╚Öi multe altele. Un turbocompresor livrat catre noi este supus unei inspec╚Ťii generale, care are ca scop determinarea preliminar─â a st─ârii sale tehnice. ├Än aceast─â etap─â, verific─âm deterior─ârile mecanice ale turbocompresoarelor ╚Öi prezen╚Ťa uleiului ├«n interiorul carcasei compresorului ╚Öi a turbinei. Dup─â aceea, verific─âm distan╚Ťa axial─â ╚Öi radial─â a arborelui, precum ╚Öi func╚Ťionarea ╚Öi direc╚Ťionarea sistemului de reglare a debitului de presiune (sistem de evacuare sau sistem de geometrie variabil─â).

Reparatie-turbina.ro

Reparatii complete si reconditonare a turbosuflantei

Compania noastra are un departament excep╚Ťional de repara╚Ťii turbosuflante pentru autoturisme, autocamoane si utilaje agricole. Exper╚Ťii no╚Ötri califica╚Ťi sunt disponibili pentru a v─â ajuta ├«n orice moment. Turbocompresoarele sunt specialitatea noastr─â ! Este important s─â re╚Ťine╚Ťi c─â nu toate turbosuflantele sunt reparabile. Mul╚Ťi ar putea sus╚Ťine c─â nu este cazul, dar riscul de reparare a turbosuflantelor dep─â╚Öe╚Öte cu mult ╚Öi avantajul de pre╚Ť c├ó╚Ötigat. Programul nostru de repara╚Ťii ╚Öi reconditionare turbo este specific pentru acele turbocompresoare/turbosuflante care pot fi reparate. Pute╚Ťi avea ├«ncredere c─â atunci c├ónd repar─âm sau furniz─âm un turbocompresor de schimb, v─â ve╚Ťi bucura de o durat─â de via╚Ť─â indelungata datorit─â calit─â╚Ťi reconditionari efectuate de catre specialistii nostri.

Reparatie-turbina.ro

Turbosuflanta/Turbocompresor reparatii si reconditionare

Diagnosticarea, repararea, programarea dispozitivelor electronice de ac╚Ťionare a turbocompresorului. ├Än compania noastr─â ve╚Ťi primi ├«ntotdeauna ajutor de specialitate dac─â trebuie s─â repara╚Ťi sau s─â ├«nlocui╚Ťi piesele defectate ale turbocompresorului. Piese de schimb ce vor fi inlocuite sunt numai de la furnizori de ├«ncredere. Doar dup─â inspectarea turbinelor, vom determina ce p─âr╚Ťi vor fi necesare ╚Öi ce repara╚Ťii vor fi f─âcute. Realizam reconditionari turbosuflane pentru camioane, autobuze ╚Öi autoturisme precum si utilajegrele sau aagricole. Folosim doar piese de schimb originale pentru repararea turbosuflantelor.

Reparatie-turbina.ro

Calitatea repararii turbinelor/turbocompresoarelor

Compania noastra utilizeaz─â piese de ├«nalt─â calitate de la furnizori de renume mondial. ├Än procesul de produc╚Ťie, folosim echipamente moderne ╚Öi tehnologia cea mai modern─â. Noi comercializam turbine noi cat si second-hand pentru autoturisme BMW, Audi, VW, Mercedes, camioane, agricole, de construc╚Ťii, echipamente de minerit, b─ârci, precum ╚Öi pentru centralele electrice. Garan╚Ťia este oferit─â celor care ├«nlocuiesc turbina/turbocompresorul in serviceul nostru auto. Garan╚Ťie de calitate superioar─â.

Reparatie-turbina.ro